La 1a Mostra de Caràcters Creatius ha reunit més de 200 persones

Pretenen donar cabuda a més emprenedors de cares a la segona edició

El director d' El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, Martí Juanola, ha fet una valoració molt positiva de la 1a Mostra de Caràcters Creatius celebrada el passat divendres 1 de juliol. Juanola ha destacat: "s'han aconseguit els objectius inicials, que eren donar visibilitat a tot un ventall d'emprenedors dels àmbits artístic, creatiu i artesanal de la comarca de la Selva. S'han creat moltes sinergies i els participants han pogut presentar els seus productes i serveis.”

En aquesta línia, Martí Juanola també ha assenyat: "la intenció és fer créixer el projecte celebrant una segona edició en la que tinguin cabuda encara més emprenedors" i ha volgut agraïr "la predisposició dels participants, ja que gran part de l'èxit és seu".

La 1a Mostra de Caràcters Creatius ha reunit més de 200 persones a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners on han pogut conèixer els projectes, serveis i productes de 25 emprenedors i emprenedores de diversos municipis de la Selva. Alguns dels expositors de la Mostra tenen la seva seu de treball a El Centre-Eix de Negoci.

Taules de llum, joguines de cartró, scrapbooking, un jardí vertical, bicicletes artesanes personalitzades, un projecte d'energia sostenible o un portal d'internet sobre tecnologia mòbil són algunes de les propostes que els emprenedors i emprenedores de la comarca de la Selva han presentat a la 1a StartArt, Mostra de Caràcters Creatius.

Entre les propostes participants també hi ha hagut un projecte per aprendre a gestionar les emocions, un sabó per netejar pintura de mans, una mostra de productes de disseny gràfic, una empresa que treballa el cuir de forma artesanal, la iniciativa empresarial d'una fotògrafa personal, una emprenedora que ha presentat objectes fets amb productes del bosc, un joc de càlcul mental o una caravana de menjar casolà i vegà, entre altres.

La Mostra de Caràcters Creatius ha comptat, també, amb una actuació de guitarra en acústic i una sessió de DJ a càrrec de Guillem Otzet i Pau Almagro, i l'elaboració d'un mural a càrrec de l'ilustrador Kimo Osuna. L'Start Art 2016 està concebuda com un espai de treball en xarxa en el qual un total de 25 emprenedors i emprenedores dels àmbits artístic, creatiu i artesanal de la comarca de la Selva han pogut donar a conèixer els seus productes i serveis.

El Centre-Eix de Negoci consolida el seu creixement

El Centre-Eix de Negoci va entrar en funcionament al febrer de 2015. És un espai de titularitat pública en el qual s'ofereixen serveis d'assessorament i orientació a les persones i empreses que tinguin una idea o projecte de negoci o un negoci ja constituït amb viabilitat tècnica i econòmica per tal que trobin un suport per consolidar la seva activitat i optimitzar els seus recursos.

Durant l'any passat El Centre-Eix de Negoci va assessorar 321 persones i més de 1.800 persones van participar en alguna de les jornades, tallers, assessoraments i activitats regulars que s'hi realitzen. Des del gener d'aquest any ja han passat per aquest espai un total de 1.623 persones.