Ferit greu un nen de 12 anys accidentat en unes colònies a la Molina

El menor va caure dos metres des d'un terraplè impactant de cara contra el formigó

Un nen de 12 anys es troba ingressat a l'UCI de l'hospital de Sant Pau de Barcelona després de caure dilluns passat per un terraplè mentre era de colònies a l'alberg de la Mare de Déu de les Neus a la Molina segons ha informat avui Diari de Girona.

El menor estava fent una sortida nocturna quan pels voltants de les onze de la nit participava d'una activitat on perseguia altres nens. Durant un moment de la persecució, el petit es va precipitar des d'un terraplè de dos metres d'alçada, impactant de cara amb el terra de formigó.

Segons va informar el SEM, inicialment se'l va tractar per una lesió lleu al rostre a l'hospital transfronterer de Puigcerdà però de matinada es va decidir derivar-lo amb una UCI mòbil a Barcelona.

El pare del nen, Leonardo Raya, apunta que li ha quedat "la cara destrossada" però que, a més a més, pateix problemes al fetge i al pàncrees fruit de la caiguda. Amb tot, el progenitor es mostra queixós perquè els monitors de les colònies no van activar als Mossos d'Esquadra malgrat el seu fill es trobava visiblement ferit i va haver de ser ell qui els va donar l'avís.

Per la seva banda els agents de seguretat han obert diligències i un jutge determinarà si els monitors van cometre cap mena de negligència i si és necessari depurar responsabilitats.