Llagostera reobre la piscina municipal de la Canyera després de tres anys

El consistori preveu que a mitjans de juliol finalitzin els treballs

L’Ajuntament de Llagostera té previst que a mitjans d’aquest mes de juliol finalitzin les obres que s’han portat a terme durant el darrer mes a la piscina municipal de la urbanització la Canyera de Llagostera, al Gironès. D’aquesta manera, el consistori preveu que les instal·lacions puguin tornar-se a obrir després d’estar tres anys tancades a causa de les importants pèrdues d’aigua que s’hi produïen. Les obres s’han focalitzat en reparar el vas de la piscina, substituir el coronament i impermeabilitzar la malla de fibra.

Al mateix temps, s’ha substituït tota la instal·lació hidràulica. Els treballs han tingut un cost de 54.183,44 euros, IVA inclòs. Actualment, la junta de compensació - formada pels propietaris de la urbanització de la Canyera- està pendent d’executar un projecte per arranjar tots els carrers d’aquesta zona. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, va assenyalar que tornarien a obrir aviat aquestes instal·lacions esportives durant el ple municipal que es va portar a terme el passat dimecres al vespre. La piscina ha estat tancada durant els darrers tres anys a causa del mal estat de conservació en què es trobava i les importants pèrdues d’aigua que s’hi produïen.

Els treballs, dirigits per l’arquitecte municipal Carles Soler, han permès reparar el vas de la piscina, substituir el coronament, el revestiment existent i impermeabilitzar amb malla de fibra tota la superfície del vas de la piscina. A més, també s’ha substituït tota la instal·lació hidràulica per evitar que es tornin a produir noves pèrdues d’aigua.

Les obres van arrencar el passat 13 de juny. La piscina es va construir l’any 1975 i forma part de la zona d’equipaments de la urbanització La Canyera, juntament amb dues pistes de tennis que l’any passat també van ser reparades completament. Actualment s’està pendent d’executar en aquesta urbanització un projecte que ha promogut la junta de compensació formada pels propietaris d’aquesta urbanització. L’acció té per objectiu arranjar tots els carrers d’aquesta zona. Durant aquets anys, els veïns han estat utilitzant la piscina municipal que hi ha a la zona esportiva del poble.