L’Espai Gironès amplia a l’estiu les activitats de la zona exclusiva per a infants

Els establiments del Centre Comercial obriran diumenge 3 de juliol

Després de la bona acollida que ha tingut durant la temporada d’hivern  i primavera el servei Kids Club, l’Espai Gironès ha decidit ampliar la iniciativa a l’estiu. A partir del 30 de juny i fins el 3 de setembre els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys també podran disposar d’aquesta zona  exclusiva per poder dur a terme tallers de manualitat, lectura i jocs amb monitors i interactuar amb altres infants mentre les seves famílies fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions.

L’Espai Petits Kids Club està situat al passadís central de la planta baixa del Centre Comercial i  estarà obert de dilluns a divendres de les 17:30h a les 20:30h i els dissabtes de les 11:30h a les 14:00h i de les 17:30h a 20:30h. Diumenge 3 de juliol  els establiments de l’Espai Gironès obriran tot el dia i el Kids Club Estiu també estarà en funcionament, de les 17:30h a les 20:30h.

Els dilluns i dimarts estaran dedicats als tallers de manualitats, els dimecres i dijous a la lectura i els divendres i dissabtes hi haurà ludoteca de jocs. Les activitats estaran relacionades amb l’actualitat i amb les festivitats locals de la demarcació de Girona.