El Barri Vell acull la tercera edició del Músics & Còmics

S'han programat actuacions musicals i activitats durant tot el dissabte

El Barri Vell de Girona acull per tercer any consecutiu el festival Músics&Còmics, dins del marc Acoustic Vell que tindrà lloc el dissabte dia 2 de juliol. L'esdeveniment prepara una trobada on es posa de relació el món de la il·lustració i el còmic amb el de la música.

Magic Room, associació que organitza el festival, concentra el programa el dissabte de les onze del matí fins a dos quarts de deu de la nit de manera ininterrompuda i a l'aire lliure, davant del Centre Cívic Barri Vell Mercadal. S'hi poden trobar fins a nou grups musicals o músics com també deu il·lustradors que vendran les seves obres a les parades. Tot això, de manera gratuïta. A més a més, els assistents, durant tot el dia, podran gaudir d'un tastet de vins gràcies al patrocinador del festival el Bar Vadevins.

En quant a l'àmbit d'arts visuals, s'hi trobaran novetats amb parades de l'Alcon Hector, Nora Salvat i Pau Morales; i repetiran Douquigi, Meri Gil i Combustible Fanzine respecte a anteriors edicions. Per altra banda, s'afegeixen a la mostra dues editorials independents gironines relacionades amb el món de la il·lustració: Xiuxiueig edicions i Edicions Tremendes.

Mentre es visiten les parades dels diferents participants, alhora hi haurà concerts d'estils i gèneres diferents que van des de la música d'autor, electrònica i rock. Alguns ja són coneguts per Acoustic Vell com Children of the Atom o Nunes in the Dark; i novetats com Rodionoband, per primera vegada a Girona, Goliat o Mad'zelle.