L'AP-7 registra deu quilòmetres de retencions entre Sils i Hostalric en la tornada de Sant Joan

A les cinc de la tarda ja havien retornat un 45% dels vehicles

Les retencions en l'operació tornada del pont de Sant Joan han començat a col·lapsar algunes vies en els seus trams dins les comarques gironines. Els problemes més grans se centren a hores d'ara (19:00h) a l'autopista AP-7 en el seu tram comprès entre Sils i Hostalric (Selva) en direcció Barcelona amb deu quilòmetres de congestió.

D'altra banda també s'han registrat deu quilòmetres de cues a la C-31 en el seu enllaç amb la C-65 a Platja d'Aro (Baix Empordà) com també dos quilòmetres a la C-31 a Castell-Platja d'Aro en direcció Barcelona, cinc quilòmetres a la C-65 en el seu enllaç amb l'AP-7 a Llagostera (Gironès), tres quilòmetres a la mateixa via a Cassà de la Selva (Gironès) i un quilòmetre i mig a la C-260 a Figueres (Alt Empordà) en el seu enllaç amb l'autopista.

A tot això el 45% dels vehicles previstos han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació tornada del cap de setmana llarg de la revetlla de Sant Joan. Segons detalla el Servei Català de Trànsit (SCT), des de les dotze del migdia fins a les cinc de la tarda d'aquest diumenge han retornat 138.500 vehicles, el 45% dels 307.000 previstos.