Detinguda una parella per robar 1.700 euros a dos turistes al mercat de Palafrugell

Els lladres tenien antecedents per fets similars arreu del territori espanyol

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 19 de juny una parella per haver robat 1.700 euros a turistes en dos robatoris al mercat de Palafrugell (Baix Empordà). La parella, de 26 i 34 anys i de nacionalitat romanesa, tenien antecedents per fets similars en diversos punts de l'Estat espanyol.

Els fets van passar el 29 de maig, a una de les víctimes li van sostreure la cartera amb 500 euros i 40 lliures esterlines i a l'altra 1.200 euros i la documentació. Les dues víctimes eren estrangeres i estaven de vacances a Catalunya.

Arran dels dos robatoris, la policia catalana va posar en marxa una investigació que va permetre recuperar una de les carteres i identificar els autors del delicte gràcies als indicis recollits i a la col·laboració ciutadana.L'operatiu es va posar amb marxa el 19 de juny i va comptar amb diverses patrulles de la policia local de Palafrugell.

Gràcies a aquest dispositiu policial, una patrulla de mossos va localitzar dues persones que coincidien amb les descripcions dels autors dels furts anteriorment descrits.

Un cop van fer les gestions oportunes, els agents els van identificar i detenir com a presumptes autors dels dos robatoris. Un cop a comissaria, els agents van constatar que els presumptes lladres tenien diversos antecedents pels mateixos fets arreu del territori espanyol.Els detinguts van quedar en llibertat a l'espera de ser citats per passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.