Unes 300 persones es concentren a Girona contra la 'corrupció d'Estat'

Han cridat consignes en contra el ministre Fernández Díaz a qui han demanat la dimissió

Un grup de prop tres centes persones s'han concentrat a dos quarts de vuit del vespre davant la delegació del Govern espanyol a Girona per reclamar un "un país lliure de corrupció d'Estat", per condemnar les conspiracions entre el ministre de l'Interior i candidat per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alonso.

Al llarg de l'acte, que ha estat convocat per L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), s'han cridat consignes contra Fernández Díaz alhora que també se li ha demanat la dimissió. Els concentrats també han mostrat el seu rebuig contra el govern del Partit Popular. A l'acte hi eren presents representants dels grups de Convergència Democràtica (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

La delegació es trobava acordonada per diversos agents i furgonetes dels Mossos d'Esquadra i ha estat necessari tallar el trànsit de l'avinguda Jaume I durant els minuts que ha durat la concentració.