L’Espai Gironès lliura nous premis de 100 euros per fer compres durant els matins de juny

Tenen fins el 18 d'agost per gastar-los

L’Espai Gironès ha fet entrega dels premis de la campanya Els Matins de Juny que  s’ha posat en marxa amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals del Centre Comercial i atraure més visitants durant els matins.

Els guanyadors són: Eva Maria López, Mercè Roura , Marc López i Jordi Perelló, de Bescanó; Gisela Pinheiro, d’Anglès; Adrián Domínguez, de Camallera; i Carla Parra de Begur. Es tracta de les set  persones que durant aquest mes de juny han aconseguit omplir la targeta de fidelització que prèviament havien de demanar al Punt d’Informació. Ara tenen de termini fins el 18 d’agost per gastar els 100 euros de cada premi als establiments de l’Espai Gironès.

Per optar als premis calia fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 18 de juny, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells ( un segell per cada compra de 30€).  Els nous premis s’afegeixen als 20  premis, també de 100 euros cadascun, que l’Espai va entregar el mesos d’abril i març.

A més, l’Espai Gironès  durà a terme un sorteig de productes de l’Eurocopa de França entre els participants del concurs que aquests dies  s’ha posat en marxa a través de les xarxes socials del Centre Comercial .