Intervenen 3,2 quilos d'haixix i 10,6 quilos de marihuana a la Jonquera

La Guàrdia Civil deté quatre homes, tots per intentar creuar la frontera amb la droga amagada al cotxe

La Guàrdia Civil ha detingut quatre homes en quatre actuacions diferents que ha fet entre els dies 7 i 19 de juny a la Jonquera. La primera operació es va fer el dia 7 de juny quan els agents van inspeccionar un vehicle amb matrícula francesa on només hi viatjava una sola persona, un home de nacionalitat marroquina. Els agents van detectar droga sota dels seients del cotxe, concretament 3,2 quilos d'haixix.

La segona operació, el dia 11 de juny, els agents de la mateixa unitat van aturar un vehicle de matrícula britànica ocupat també només pel conductor. En aquest cas, van detectar 5,5 quilos de marihuana dissimulats a l'interior d'un dipòsit de gas GLP amagat a sota de la moqueta del cotxe.

La tercera detenció es va fer el dia 16 de juny, quan la Guàrdia Civil va aturar un vehicle on hi anava un home de nacionalitat francesa a qui li van enxampar 2,8 quilos de marihuana ocults al forat dels seients posteriors.

La darrera detenció, el dia 19, també va ser d'un home de nacionalitat francesa que creuava la frontera tot sol dins del seu cotxe. Sota de la roda de recanvi la policia li va trobar 2,3 quilos de marihuana.

En total, doncs, la Guàrdia Civil ha comissat 3,2 quilos d'haixix i 10,6 quilos de marihuana i ha fet quatre detinguts, que s'han posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia.