Un home pateix cremades greus en la deflagració d'una llanxa amarrada a Santa Margarida

Ha engegat el motor després de produir-se un vessament de combustible

Un home ha patit cremades greus aquest dilluns al matí en la deflagració d'una llanxa amarrada al port de Santa Margarida, al terme municipal de Roses (Alt Empordà), segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident s'ha produït al voltant de tres quarts de deu del matí prop del carrer Cap de la Gola, a la zona dels canals, després que per motius que es desconeixen es produís un vessament de combustible a l'interior de l'embarcació.

Quan l'home ferit, de 70 anys, ha engegat el motor de la llanxa s'ha produït la deflagració, causant-li cremades greus al 18% del cos, concretament al cap, als braços i a la cara. Per aquest motiu, un helicòpter del SEM l'ha hagut de traslladar a la una unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Fins al lloc, també s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que s'han encarregat de buidar la benzina de la llanxa. Segons han informat, no s'ha produït vessament a les aigües del port.