Llibertat amb càrrecs per l'home que va ferir amb un tornavís un paleta a Figueres

Els fets van succeir el passat 23 d’abril i els Mossos van enxampar-lo el passat divendres a la capital de l’Alt Empordà

El Jutjat de guàrdia de Figueres ha decretat llibertat provisional amb càrrecs pel promotor d’obres de nacionalitat belga de 30 anys que el passat 23 d’abril va clavar fins a 13 vegades un tornavís a un paleta durant una baralla en un bar situat a la pujada del Castell de Figueres.

L’home ha passat a disposició judicial aquest dissabte i el jutge ha decretat la seva llibertat provisional amb càrrecs a l’espera de judici però caldrà que es presenti un cop per setmana al Jutjat número 2 de Figueres. Els fets van ocórrer el 23 d’abril, quan la víctima estava fent unes obres en un bar situat al carrer Pujada del Castell de Figueres. Per raons que encara s’investiguen, el detingut i la víctima van començar a discutir. La discussió va anar pujant de to fins que el promotor va agredir el treballador clavant-li fins a 13 vegades el tornavís a la zona de l’abdomen i al braç. L’home va ser traslladat a l’Hospital de Figueres.

La dona de la víctima va denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra. En principi, la víctima només va resultar ferit lleu i van haver-li de practicar cures. L’agressor va ser identificat des del primer moment però no l’havien pogut localitzar fins ahir al migdia, divendres 10 de juny, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra va detenir-lo per un delicte de lesions. El presumpte agressor es trobava al centre de Figueres. L’home ha passat aquesta nit de divendres a dissabte al calabós. El Jutjat número 2 de Figueres porta el cas.