PxC de Salt denuncia el soroll que realitza la comunitat musulmana durant el Ramadà

Demanen que es compleixi estrictament l'ordenança de civisme i respecti el descans dels veïns

El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Salt (Gironès), ha denunciat a través del seu regidor, Sergio Concepción, el "malestar" que causa la comunitat musulmana del municipi durant la celebració del Ramadà.

Segons assegura la formació, desenes de veïns s'han dirigit a ells per mostrar-los el seu malestar envers aquesta celebració i, alhora, reclamar un pla d'actuació per tal d'exigir al consistori un increment en el control de l'ordenança de civisme. Amb tot, PxC exigeix que s'interposin les sancions corresponents en cas d'incompliment de la mateixa.

Concepción ha demanat que "l'Ajuntament de Salt controli els carrers i les places del nostre municipi per possibles aglomeracions de persones a altes hores de la nit, així com demanem també més respecte pels costums i la forma de vida dels saltencs, els quals a la nit descansen i dormen".

Finalment PxC ha afirmat que "no tolerarà que aquestes molèsties, que es repeteixen any rere any, continuïn" i que farà "tot el possible per garantir el descans dels veïns".