L’Espai Gironès regala un àpat per a dues persones al restaurant Massana

La guanyadora fou Alba Aguilera

L’Espai Gironès ha obsequiat Alba Aguilera, de Sant Joan les Fonts, amb una àpat per a dues persones al restaurant Massana de Girona, que compta amb una estrella Michelin. Aguilera va ser escollida guanyadora del divertit concurs de pastissos que el Centre Comercial va dur a terme  dissabte a les seves instal·lacions. Al concurs hi van participar més d’una vintena de persones que van presentar pastissos “molt elaborats”, segons va destacar el jurat format pels pastissers Juanjo Malagón, del restaurant Mas Ros de Cassà de la Selva; Jordi Reverter, de la pastisseria Nèctar de Girona i Cassà de la Selva; i Eduard Marull, del Forn Marull de Parlavà. La guanyadora va fer un pastís de Kinder Bueno i el jurat el va valorar com el millor “per la seva presentació, gust, textura i creativitat”.  En acabar el concurs, els assistents i el públic van poder degustar tots els pastissos que s’havien presentat.

L’Espai Gironès encara aquesta setmana la recta final dels actes amb motiu de l’onzè aniversari que fins al moment han inclòs una setmana dedicada a la música, una altra a la moda i una  a la gastronomia.
El proper dissabte 4 de Juny, a partir de les 5 de la tarda, es durà a terme la festa de cloenda de la celebració amb animació DJ, foto aèria del logo de l’Espai Gironès i cava.

En el marc de l’aniversari, el Centre Comercial està duent a terme  fins el 4 de juny una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis, que està tenint molt bona resposta. L’objectiu és dur a terme una nova acció solidària per contribuir a millorar el benestar dels gironins, que se suma a les nombroses actuacions que porta a terme el centre comercial en col·laboració amb entitats benèfiques del territori gironí.