Rescatada després de perdre el coneixement mentre pujava el volcà de Santa Margarida

El seu acompanyant ha alertat els serveis d’emergències

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest diumenge al matí en el rescat d’una dona de 54 anys que s’ha desmaiat i ha perdut el coneixement diverses vegades mentre pujava al volcà de Santa Margarida, dins del municipi de Santa Pau (Garrotxa).

Dos vehicles de suport i un helicòpter dels Bombers amb efectius del GRAE s’ha desplaçat fins al lloc dels fets. El Grup d’Actuacions Especials del cos ha aterrat al cràter del volcà i, caminant, han anat a buscar la víctima que es trobava a mig camí. Posteriorment l’han portat fins on es trobava l’ambulància del SEM que l’ha evacuat a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. L’avís d’alerta l’ha donat el seu acompanyant en veure que la víctima es desmaiava i perdia el coneixement en diverses ocasions mentre caminaven.

L’ambulància no podia accedir fins al lloc on es trobava la víctima i, per això, s’ha activat l’helicòpter dels Bombers que han pogut rescatar a la dona i traslladar-la fins on esperava l’ambulància per portar-la cap a l’hospital d’Olot.