Petits i grans mouen l’esquelet a Girona amb el Festivalot

El festival familiar celebra la 2a edició amb un increment de públic i amb la voluntat d’ampliar-se

Música per a famílies de qualitat i eclèctica. Aquest és el gran objectiu del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona, que durant aquest cap de setmana celebra la seva segona edició. De moment, l’organització ja ha notat un increment del nombre de públic i esperen baixar el teló aquest vespre superant els 10.000 assistents.

“Hem notat que molta gent ha repetit de l’any passat, sobretot tenim públic de l’àrea metropolitana de Barcelona, les comarques gironines, de les Illes Balears i de la Catalunya Nord”, ha explicat la directora del festival, Rita Peré.

Dels 10 concerts de pagament, cinc d’ells han exhaurit entrades. En total, durant el cap de setmana, el Festivalot ha programat una trentena d’espectacles de gèneres tan diferents com Joan Miquel Oliver, 2 princeses Barbudes, Cesk Freixas o la Black Music Big Band.

De cara a les properes edicions esperen ampliar-se, amb més escenaris i programant activitats durant tot l’any. “Encara és aviat per dir-ho però voldríem que no fos un bolet de cap de setmana que apareix a la primavera, ens agradaria organitzar coses durant tot l’any”, ha explicat Joan Enric Barceló, músic dels Amics de les Arts, que impulsen el Festivalot.