El restaurant Draps participa a la Girona Kosher Experience 2016

És el primer esdeveniment tradicional jueu que se celebra a Girona des de fa segles

El restaurant Draps participarà en la primera edició del festival "Girona Kosher Experience 2016", que tindrà lloc del 26 al 28 de maig.

Durant aquests dies, a més a més de tasts de vi kosher de diferents indrets del món, degustacions de tapes i música, el Draps organitzarà el DRAPS Kosher Day sota la certificació oficial del rabí de la comunitat jueva Jabad Luvabitch de Barcelona Rav. David Libersohn.Aquest és, segons els organitzadors, el primer esdeveniment kosher oficial i públic que es realitza a Girona des de fa segles.

El 26 de maig des de de la una del mgdia fins al seu tancament, el Draps es convertirà en el primer restaurant kosher de Girona. S’hi servirà un menú especial per dinar, i també un sopar especial a les 21:30h que s’iniciarà amb un tast de vins kosher que inclourà 6 referències entre rosats, blancs i negres, de cellers del Priorat, Ribera del Duero, Penedès, Jerez de la Frontera, Jerusalem (Israel), Mendoza (Argentina) i Califòrnia (EE.UU.), i continuarà amb elsopar sota l’estricta supervisió del rabí i el seu equip.

Prèviament, i abans de començar el sopar, la sommellier de la bodega Nexus D.O. Ribera del Duero, dirigirà el tast del principal vi kosher escollit per a aquesta nit tan especial, i el rabí de Barcelona David Libersohn explicarà breument en què consisteix el menjar i beure kosher.
 

Aperitius
Humus amb torrada de pa de coca
Amanida de mongeta verda amb sardines
Jala acabades de coure (pa típic de les nits de Shabat)

Primers per a compartir
Amanida d’estil sefardita amb fruites i fruits secs
Mini milfulles d’escalivada i una vinagreta de sèsam

Plats principals per a compatir
Dau de llom de bacallà a la sefardita amb una brunoise de carbassó, panses i poma
i
Broqueta de pollastre amb verdures i saltat d’arrossos

Postres
Strudel de poma i panses
o bé
Sopa de fruites al suc de taronja

Begudes
Vi negre kosher Nexus DO Ribera del Duero
Aigües

Cafè – Te


El preu és de 30 euros per persona. Degut a la quantitat de reserves ja tancades és preferible reservar amb antelació.