Detingut un holandés de 23 anys amb 1.500 plantes de marihuana a Celrà

També hauria estafat 60.000 euros a la companyia elèctrica

La Guàrdia Civil va detenir el passat 2 de maig el presumpte responsable d'una plantació de marihuana en una nau del carrer Ter del polígon industrial de Celrà (Gironès). El detingut és un ciutadà de 23 anys, de nacionalitat holandesa a qui li van intervenir 1.500 plantes de marihuana amb un pes superior de 190 quilos i 134 cabdells.

La investigació es va iniciar al març després que els agents tinguessin coneixement de la plantació i van observar com el mateix vehicle sempre estava estacionat en lloc ocults i poc visibles prop de la nau.

Finalment, el 2 de maig van veure l'home sortir de la nau i van interceptar l'home. A més, el detingut hauria defraudat 60.000 euros en captar el subministrament de manera il·legal. Els agents, a més, també van intervenir material per al cultiu, com productes químics, ventiladors, termòstats, bombes de rec, focus, radiadors i filtres per difuminar l'olor.

Les diligències i el detingut, acusat d'un presumpte responsable d'un delicte contra la salut pública, es van posar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona.