Els treballadors de Suministres Girona convoquen quatre dies d'aturades parcials

Denuncien que no han cobrat el que se'ls deu

Suministres Girona, dedicada al a venda majorista de subministraments per a la llar, hostaleria i electrodomèstics, té una plantilla de 37 treballadors. A partir de demà iniciaran quatre dies d'aturades parcials per denunciar l'incompliment d'un acord amb l'empresa rubricat l'1 de març passat.

Segons explica el president del comitè d'empresa, José Luis Bernabeu, des de feia mesos que tenien problemes per cobrar la nòmina així com les dues pagues extres de l'any passat que se'ls devia. Finalment, treballadors i empresa van arribar a un acord segons el qual l'empresa es comprometia a pagar la nòmina el dia 7 de cada mes com a molt tard juntament amb la part proporcional de les pagues endarrerides entre el dia 10 i 17 de cada mes.

"Això només s'ha complert el primer mes", denuncia Bernabeu, que afegeix que estan preocupats perquè l'empresa els diu que "no hi ha diners". Fa dues setmanes també van demanar a la direcció un pla de viabilitat però la resposta va ser negativa. A més a més, s'afegeix el fet que ahir dimecres dia 19 de maig només havien cobrat la nòmina del mes d'abril un 30% de la plantilla. Per tot plegat, han decidit passar a l'acció.