König duplicarà la seva superfície a l'Espai Gironès i Desigual hi obrirà una botiga

El restaurant tindrà 126 metres quadrats i el comerç de roba 250

L’Espai Gironès, centre gestionat per  Multi Spain Management S. A ,ha tancat un acord amb Desigual per tal que la companyia s’instal.li al Centre Comercial a partir de la propera tardor. El nou establiment de la firma catalana tèxtil, que estarà gestionat pels propietaris del grup Qüest -que també tenen establiment al centre comercial-, estarà situat a la primera planta de l’Espai i ocuparà uns 250 metres quadrats. La marca ha decidit apostar en el seu procés d’expansió per l’Espai Gironès i convertir-lo en un centre innovador i de referència a la zona per la bona trajectòria de les xifres de vendes del centre comercial.

L’operació amb Desigual no és l’única que ha tancat l’Espai en els darrers dies. L’empresa gironina de restauració König ha decidit ampliar les seves instal·lacions, situades també a la primera planta . Les obres permetran gairebé duplicar l’espai de 126 metres quadrats que ocupa actualment. La inauguració del nou establiment de l’empresa de restauració gironina, que ja compta amb 7 restaurants a Girona i 1 a Barcelona, està prevista també per la propera tardor.

Gairebé plena ocupació dels locals

L’Espai Gironès és a punt d’arribar a la plena ocupació dels locals que formen part del centre amb  el 99’1 % dels establiments en funcionament.

Aquest fet és degut al procés de renovació  i adaptació que està duent a terme l’Espai que aquest mes celebra l’onzè aniversari. L’operació amb Desigual i amb König i la que es va dur a terme a finals de l’any passat amb H&M (la firma sueca va remodelar i ampliar la seva botiga de l’Espai), s’emmarca en aquest procés com unes de les fites més importants.

Aquest pla també ha portat a l’Espai Gironès altres firmes de prestigi com Only, Claire’s, Orchestra i Koröshi, i està fent que moltes altres botigues estiguin remodelant els seus locals per adaptar-los a la imatge més moderna de les seves marques.