Els gironins 'Camino' guanyen el concurs de música de l'Espai Gironès

S'emporten una sessió de gravació a Music Lan

El grup "Camino" de Girona, és el guanyador de l’original Concurs de Música que l’Espai Gironès va dur a terme dissabte en el  marc de l’onzè aniversari del Centre Comercial que se celebra aquest mes de maig. El conjunt guanyador es va endur com a premi una sessió de gravació a l’estudi Music Lan d’Avinyonet de Puigventós. "Camino", que fa cançons d’autor, va ser un dels vuit grups seleccionats per participar en el concurs d’entre la vintena d’arreu de les comarques gironines que s’hi havien presentat.

El jurat , format pel director de Promo Arts Music, Xavier Pascual , el músic Mikel Bassquez i la cantant i directora de la coral 'Tutti veus', Anna Pérez, va destacar  del conjunt guanyador “l’originalitat de la seva música i la bona actitud en escena”. Verónica Aparicio i Pol Bonay, els components de CAMINO, van assegurar que el premi és “una gran oportunitat per a grups amb recursos limitats com el nostre ja que  ens permetrà  gravar en un dels millors estudis d’Espanya”. “Sense  una bona gravació de les cançons no pots presentar els teus treballs enlloc”, van afegir.

Recollida solidària

L’Espai Gironès ha volgut que els actes de l’onzè aniversari incloguin accions solidàries “per tal que la celebració arribi també als més necessitats”, segons es destaca des del Centre Comercial; per això fins el 4 de junio es durà a terme a les instal·lacions de l’Espai una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis.

Activitats gastronòmiques i de moda

Per commemorar el seu onzè aniversari l’Espai Gironès ha programat altres activitats. Aquesta setmana es durà a terme la Moda + De 10. 11 anys molt fashions!, per tal de buscar els millors looks fashion (persones amb estil propi), que se sumaran als models de l’Espai Model Fashion Show 2016  dissabte 21 de maig de 16h a 21h), i que formaran part de la nova imatge publicitària del Centre Comercial.

Per a la setmana del 23 de maig, s’ha organitzat un concurs de pastissos. Els participants podran portar el seu pastís dissabte 28 de maig, de 16h a 20h, i el guanyador serà obsequiat amb un àpat en un restaurant amb estrella Michelín.  De 12:00 a 13:00 h hi haurà ofertes gastronòmiques als restaurants de l’ Espai.

Dimecres 25 de maig, de 18h a 19h, es farà un Happy Hour a tots els restaurants de l’Espai, i per al dia 4 de juny el centre comercial anima a tothom a ajudar a construir el seu logo i a fer un brindis amb cava a partir de les 17h per celebrar l’aniversari. Es farà una foto aèria del logo, animació DJ i projecció de fotografies.