Detingut un jove i un menor per robar 300 plantes de marihuana d'una casa lligant les inquilines

La policia també ha arrestat l'amo del cultiu

Dos joves van accedir el passat 21 d'abril a les vuit del vespre a un domicili a la urbanització Bell-Lloc de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), i van lligar amb cinta americana les dues inquilines que es trobaven a l'habitatge.

Just en aquells moments una patrulla dels Mossos d'Esquadra va sentir diverses detonacions d'armes de foc. Els agents es van dirigir cap al lloc on havien sentit el soroll i, allà, una dona els va explicar que unes persones havien accedit al seu domicili i els havien lligat i robat 300 plantes de marihuana que hi havia als baixos de la casa.

Segons els agents, els joves detinguts abans de marxar van efectuar uns trets a l'aire. Els Mossos van detenir aquell mateix dia l'amo de la plantació, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vidreres (la Selva) com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El dia 27 d'abril van detenir els dos joves que van entrar al domicili, un menor d'edat i un noi de 19 anys, de nacionalitats espanyola i xilena i veïns de Girona, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació i també d'un delicte de tràfic de droga.

Ambdós van passar els dies 23 i 27 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del municipi, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.