Recollida solidària d’aliments, roba i llibres, en el marc de l’11è aniversari d’Espai Gironès

S’han preparat activitats musicals, gastronòmiques, de moda, amb concursos i premis

L’Espai Gironès ha organitzat del 9 de maig al 4 de juny una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis, en el marc de la celebració de l’onzè aniversari del centre comercial. L’objectiu és dur a terme una nova acció solidària per contribuir a millorar el benestar dels gironins, que se suma a les nombroses actuacions que porta a terme el centre comercial en col·laboració amb entitats benèfiques del territori gironí.

Per celebrar l’onzè aniversari s’ha programat un calendari d’activitats. Sota el lema La Música + de 10. 11 anys amb molt de ritme, s’ha organitzat el El Concurs de Música + de 10, que es porta a terme fins demà a la nit, que oferirà als participants l’oportunitat de tocar en directe, sol o en grup aquest dissabte 14 de maig, de 16h a 21h, a les instal·lacions de l’Espai. El guanyador serà obsequiat amb una sessió de gravació en un estudi musical.

Divendres 13 de maig i dissabte 14 de maig, de 10h a 22h, hi haurà a l’Espai Gironès un piano interactiu per a grans i petits, una activitat  divertida i a la vegada didàctica. La setmana del 16 de maig hi ha programada la Moda + De 10. 11 anys molt fashions!, per tal de buscar els millors looks fashion (persones amb estil propi), que se sumaran als models de l’Espai Model Fashion Show 2016 (el dissabte 21 de maig de 16h a 21h), i que formaran part de la nova imatge publicitària de L’Espai.

Per a la setmana del 23 de maig, s’ha organitzat un concurs de pastissos. Els participants podran portar el seu pastís dissabte 28 de maig, de 16h a 20h, i el guanyador serà obsequiat amb un àpat en un restaurant amb estrella Michelín.  De 12:00 a 13:00 h hi haurà ofertes gastronòmiques als restaurants de l’ Espai.

El dimecres 25 de maig, de 18h a 19h, es farà un Happy Hour a tots els restaurants de l’Espai, i per al dia 4 de juny el centre comercial anima a tothom a ajudar a construir el seu logo i a fer un brindis amb cava a partir de les 17h per celebrar l’aniversari. Es farà una foto aèria del logo, animació DJ i projecció de fotografies.