Tercera jornada solidària dels Mossos per col·laborar amb la Fundació Oncolliga

Se celebrarà el proper dissabte 21 a Mont-ras

Els mossos tornen a mostrar la seva vessant més solidària. Per tercer any consecutiu, el cos policial ha organitzat una jornada a favor de la Fundació Oncolliga de Girona. Com les anteriors edicions, se celebrarà al Club de Tennis Mont-ras. Serà el proper dissabte 21 de maig i, aquest 2016, l'apadrina el pilot de trial Pol Tarrés.

Tot i que inicialment Tarrés havia de fer una demostració aquell dissabte, al final no podrà ser perquè la seva agenda li ho impedeix. De totes maneres, el pilot ha assistit avui a la presentació de la jornada per mostrar el seu suport a la iniciativa, que l'any passat va aconseguir recaptar 6.000 euros.

La jornada solidària arrencarà a les vuit del mati, quan es farà una caminada popular. Hi haurà dos itineraris, de 6 i de 12 quilòmetres, que passaran per Cap Roig. Al migdia, tindrà lloc una exhibició de les unitats especials dels Mossos d'Esquadra i, seguidament, una arrossada popular (l'any passat, el dinar va aplegar 500 persones).

Durant la tarda, hi haurà activitats infantils (inflables, tallers, actuacions i xocolatada). La jornada es tancarà amb l'entrega de premis del torneig de pàdel que s'haurà celebrat entre els dies 15 i 20. A més, aquest any també s'aprofitarà la jornada per celebrar el vintè aniversari de la comissaria de la Bisbal d'Empordà. Precisament, el cap d'aquesta Àrea Bàsica Policial (ABP), l'inspector David Puertas, és un dels impulsors de la jornada solidària.

La presidenta de la fundació ha agraït als mossos la seva implicació amb la jornada. "Estem molt agraïts als Mossos d'Esquadra, i especialment a l'inspector Puertas, pel seu suport a la nostra causa", ha dit. "Gràcies a esdeveniments com aquest i a la tasca de les delegacions, l'entitat pot continuar ajudant els malalts de càncer i les seves famílies", ha subratllat.