Rescaten una nena de 6 anys que s'estava ofegant a la platja de Lloret

El seu pare, un turista, un policia local i un treballador de la brigada s'han llançat a l'aigua per ajudar-la

Un agent de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) i un treballador de la brigada han rescatat aquest matí una nena de 6 anys que s'estava ofegant després que una onada l'arrossegués.

Els fets han tingut lloc pels voltants de les onze del matí a la platja gran de Lloret de Mar, en una zona propera a la riera. La nena, estrangera, estava jugant a la sorra amb la seva família quan s'ha acostat a la vora del mar per mullar-se els peus. Ha estat llavors quan un cop de mar se l'ha emportada cap endins.

El primer en adonar-se'n ha estat un turista, que s'ha llançat a l'aigua per ajudar-la però que, a causa del vent i l'onatge, la ha mantingut en braços però no ha podia sortir cap a fora. De seguida també s'ha tirat a l'aigua el pare de la nena.

El regidor de Seguretat de Lloret de Mar, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que l'avís s'ha rebut a les 11.15 i que en només un o dos minuts ja ha arribat la Policia Local. "La resposta ha estat molt ràpida perquè sempre hi ha vigilància a la zona de la platja", ha manifestat.

Ha estat aleshores quan un agent del cos (que també és socorrista) i un empleat de la brigada municipal han entrat a l'aigua per ajudar-los. El policia i el treballador de l'ajuntament han aconseguit treure el turista –que tenia la petita en braços- i també el pare de la criatura. La nena havia empassat aigua i tenia una hipotèrmia lleu. Per això, una ambulància del SEM l'ha traslladada fins a l'hospital comarcal de Blanes, on ha quedat ingressada en estat menys greu.

A més de la Policia Local, fins al lloc també hi han anat Mossos d'Esquadra, Bombers i Protecció Civil.