Espai Gironès lliura deu premis més de 100 euros de la campanya 'Matins'

Els poden gastar fins el 30 de juny

L’Espai Gironès ha fet entrega de 10 premis més de 100 euros de la campanya Els Matins de l’Espai que  es va posar en marxa el passat mes de febrer amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals del Centre Comercial i atraure més visitants durant els matins.

Els guanyadors són: Carlos Marcos, de Vilablareix; Joan Cervera, de La Selva de Mar; Oriol Poyo, de Sant Joan les Fonts; Roser Muñoz, de Sant Feliu de Guíxols; Casandra Nahir, de Vall-llobrega; Eulàlia Quero, de Torroella de Montgrí; Mercè Roura i Gisela Piñeiro, de Bescanó; i Lourdes Canal, d’Olot.

Es tracta de les deu primeres persones que durant el passat mes d’abril van aconseguir omplir la targeta de fidelització que prèviament havien de demanar al Punt d’Informació. Ara tenen de termini fins el 30 de juny per gastar els 100 euros de cada premi als establiments de l’Espai.

Per optar als premis calia fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 30 d’abril, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells ( un segell per cada compra de 30€).  Els nous premis de 100 euros cadascun s’afegeixen als 10  que l’Espai va entregar el passat mes de març.