Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida, a l’In-somni 2016

La plaça Calvet i Rubalcaba acollirà un concert gratuït

Artistes com Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida actuaran aquest any en la 13a edició del festival In-somni que es farà del 8 al 12 de juny a Girona.

En concret, Murphy actuarà el 8 de juny a l’Auditori de la Mercè, Pantaleó el 9 de juny al local Yeah! de Girona, Xebi SF, Sanjays i La Bien Querida pujaran a l’escenari de la Sala Platea el divendres 10 de juny. Marion Harper i Immaculate Fools també actuaran en aquest mateix espai el diumenge 12 de juny i a la Sala Mirona actuaran The Saurs, Capsula, Bullitt i Slavedown el divendres 10 de juny i Adrià Puntí el dissabte 11 de juny.

Des del consistori, el regidor Ribas assenyala que han canviat les dates i els llocs perquè cal “reordenar el volum de festivals de Girona i comptabilitzar dates, artistes i conceptes, buscant els trets diferencials”. El director de l’In-somni, Jaume Massaguer, ha explicat que enguany han volgut “donar un nou impuls” al certamen musical buscant un públic més específic. Per això el festival “proposa noms que no es poden veure en altres festivals”, ha assegurat.

El Museu del Cinema també s’ha sumat a l’esdeveniment i projectarà el documental ‘The second act’ of Elliott Murphy i l’estrena de l’audiovisual ‘Rock contra la guerra’ l’11 i 12 de juny.