Troben mort l'home de 82 anys desaparegut ahir a Tossa de Mar

Ha estat localitzat en una zona de molt difícil accés a la Cala d'en Jeroni

L'equip de rescat dels Bombers de la Generalitat ha trobat mort l'home de 82 anys desaparegut des d'aquest dijous a última hora de la nit a Tossa de Mar (Selva).

Segons els Bombers de la Generalitat, el cadàver ha estat localitzat en una zona de roques de molt difícil accés a la Cala d'en Jeroni al voltant de dos quarts de tres de la tarda. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís al voltant de les onze de la nit i la recerca es va centrar a la zona de Santa Maria de Llorell.

Aquest matí, la recerca també s'ha ampliat al mirador de Sant Jaume, a la zona de Punta Pola, i a la Cala Llevadó. Al llarg d'aquesta nit hi han treballat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, a les quals avui se n'hi han afegit dues més i un helicòpter d'aquest cos. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les diligències, han participat a la recerca amb les unitats de muntanya, aquàtica i canina i s'han alternat amb la col·laboració de Salvament Marítim i Policia Local.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'home va sortir com cada dia de casa al voltant de les set del vespre des del seu domicili, situat a la urbanització de Santa Maria de Llorell, dins del mateix terme municipal de Tossa de Mar, fins a un bar del poble, on sempre hi acostuma a prendre alguna cosa. Poc abans de les onze, però, encara no havia tornat a casa i va ser aleshores quan es va donar l'avís sobre la seva desaparició.