Busquen un home de 82 anys desaparegut des d'ahir a la nit a Tossa de Mar

La recerca s'ha ampliat a Punta Pola i Cala Llevadó

Els equips de rescat dels Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra busquen un home de 82 anys desaparegut des d'aquest dijous a última hora de la nit a Tossa de Mar (Selva).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís al voltant de les onze de la nit, la recerca es va centrar a la zona de Santa Maria de Llorell i aquest matí també s'ha ampliat al mirador de Sant Jaume, a la zona de Punta Pola, i a la Cala Llevadó.

Al llarg d'aquesta nit, hi ha treballat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, a les quals aquest divendres s'hi han afegit dues més i un helicòpter d'aquest cos i un altre dels Mossos d'Esquadra, que s'aniran alternant en la recerca amb la col·laboració de Salvament Marítim i Policia Local.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'home va sortir com cada dia de casa al voltant de les set del vespre des del seu domicili, situat a la urbanització de Santa Maria de Llorell, dins del mateix terme municipal de Tossa de Mar, fins a un bar del poble, on sempre hi acostuma a prendre alguna cosa.

Poc abans de les onze, però, encara no havia tornat a casa i va ser aleshores quan es va donar l'avís sobre la seva desaparició. La policia catalana participa a la recerca amb les unitats de muntanya, aquàtica i canina.