Agredeixen un mosso a empentes i cops de puny després d'enxampar-los fumant porros a Girona

L'agent té diverses contusions al pit i a l'espatlla

Dos detinguts per agredir un agent dels Mossos d'Esquadra quan els ha intentat identificar per fumar porros al barri de Pont Major, a Girona. Els dos detinguts formaven part d'un grup de tres persones que estaven fumant a primera hora davant un bar situat al passeig Sant Joan Bosco. L'amo de l'establiment ha sortit a recriminar-los i han començat a discutir.

Aleshores, una patrulla de proximitat que ha vist l'escena s'hi ha apropat i ha demanat la identificació als tres homes que fumaven. Un d'ells no s'ha volgut identificar i ha començat a increpar els agents. Primer, ha insultat els mossos i, després, ha començat a empentar un dels agents i li ha propinat diversos cops de puny.

Un altre del grup s'hi ha ficat pel mig i també ha empentat els agents, que han demanat recolzament a altres patrulles. Finalment, els han reduït i detingut per atemptat a agent de l'autoritat. L'agent dels Mossos d'Esquadra que ha rebut els cops de puny ha necessitat assistència mèdica i té diversos hematomes i contusions a la zona de l'espatlla i al pit.