Un grup de voluntaris netejaran l'entorn del pantà de Susqueda

S'emmarca dins el programa "Let's Celan Up Europe"

La comarca de la Selva participa a la campanya "Let’s Clean Up Europe!" amb la neteja popular de l’entorn del pantà de Susqueda. Aquesta activitat, que es farà el pròxim dissabte 7 de maig, s’emmarca en aquesta iniciativa mediambiental europea que promou la concentració d’accions de neteja d’espais naturals per tot Europa durant els dies 6, 7 i 8 de maig.

En l’edició d’enguany, el Consell Comarcal de la Selva s’ha adherit a aquesta campanya organitzant una neteja popular de l’entorn del pantà de Susqueda el pròxim dissabte al matí. La trobada es farà a la presa de Susqueda a les nou del matí i ,a continuació, es farà la identificació dels voluntaris, entrega de material, organització dels equips i intercanvi de recomanacions. Al llarg del matí recolliran residus que seran retirats per l’empresa comarcal de gestió de residus NORA, SA.

Els consellers que han impulsat aquesta iniciativa, Josep Roquet i Quim Vivas, responsables de Medi Ambient i Turisme, respectivament, han valorat molt positivament el fet que “el Consell Comarcal de la Selva hagi volgut sumar-se, una vegada més, a una iniciativa d’aquestes característiques i més tenint en compte l’abast d’aquesta campanya”. En aquest sentit, Roquet ha recordat: “La campanya Let’s Clean Up Europe suposa una neteja d’espais naturals d’arreu d’Europa i, per tant, la participació de la nostra comarca és molt important.

En el marc d’aquesta activitat, a més del Consell i el consistori de Susqueda, també hi col•laboren la resta d’ajuntaments del Ter- Brugent, el cos d’agents rurals de la Selva i l’empresa comarcal de residus NORA, SA.