L’Espai Gironès acull la 2a Fira Caprabo de Productes de proximitat

Tindrà lloc aquest dissabte de 10 a 14h

El centre comercial Espai Gironès acollirà el proper dissabte la segona Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines organitzada per Caprabo.

Es durà a terme de la 10h a les 14h a la zona del pàrquing del Centre Comercial. Un total de 25 petits productors agroalimentaris de les comarques de l’Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’estany, el Gironès i la Selva donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada que se celebra per segon any consecutiu amb l’objectiu de posar el valor els productes de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum. La voluntat de l’Espai Gironès és col·laborar en iniciatives que promoguin els productes de proximitat de les comarques gironines com la Fira de dissabte.

Està previst que  la Fira sigui inaugurada per l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i que compti amb la presència del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, del president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya , Ramon Sarroca, i del responsable de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero.

Per a Tercero, "el Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo té a les comarques de l’Empordà, la Garrotxa, Pla de l’Estany, Gironès i La Selva una bona acollida per part dels nostres clients. A aquestes comarques Caprabo ha introduït un total de 42 proveïdors i més  de 272 referències de les gammes de caves, licors, vins, entre d'altres, convertint Caprabo en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona on Caprabo disposa de 29 supermercats que sumen més de 28.000 metres quadrats de superfície comercial”.

Les vendes de productes de proximitat de les comarques gironines a Caprabo han registrat un increment del 15%. Mentre que el nombre de proveïdors presents s’ha incrementat en l’últim any un 40% (amb 13) i de productes un 45%, arribant fins a 272 referències de productes.