Dos detinguts a la Jonquera per dur 488 quilos de haixix amagats en un vehicle

En dues altres actuacions es van detenir dos homes més pel mateix motiu

La Guàrdia Civil va detenir el passat 25 d'abril a la Jonquera dues persones per dur 488 quilos de haixix amagats en un vehicle. Els fets es van produir cap a tres quarts d'onze de la nit del mateix dia els agents van inspeccionar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per una dues persones.

Després d'identificar els dos ocupants del vehicle, els agents van trobar diversos paquets de haixix, amb un pes total de 488 quilograms. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va detenir el conductor i l'acompanyant, de 46 i 45 anys, respectivament, i tots dos de nacionalitat espanyola.

Els agents van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb el detinguts i la substància intervinguda al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia dels de Figueres.D'altra banda, en una nova actuació a la Jonquera el passat 28 d'abril, els agents van detenir una altra persona per delicte contra la salut pública.

Concretament, quan els agents realitzaven tasques fiscals al voltant d'un quart de quatre de la tarda del mateix dia van identificar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per un home. Després d'identificar l'ocupant, van registrar el vehicle i van localitzar al seu interior diversos paquets de haixix amb un pes de 47,3 quilograms. Els agents van detenir el conductor del vehicle, un ciutadà espanyol de 45 anys.I, finalment, en una actuació el passat dia 24 d'abril, la Guàrdia Civil va detenir una persona per un altre delicte contra la salut pública.

A dos quarts de cinc de la matinada, els agents van identificar un vehicle amb matrícula francesa ocupat per un home. Després d'identificar-ho, els agents van registrar el seu vehicle i van trobar a l'interior del maleter diversos paquets de haixix, amb un pes total d'1,1 quilograms, i també 6,5 quilograms de marihuana. L'home, un ciutadà francès de 36 anys, va quedar detingut.