Sis detinguts i 1.100 plantes de marihuana decomissades en una casa de Corçà

Fa un mes que la policia catalana investigava el cas i tots els arrestats tenen antecedents

Sis detinguts per presumpte delicte contra la salut pública i 1.100 plantes de marihuana decomissades. És el balanç de l'operatiu policial efectuat pels Mossos d'Esquadra aquest dimecres al matí en una casa aïllada de Corçà (Baix Empordà).

Després d'un mes d'investigació duta a terme per la unitat corresponent dels mossos de la comissaria de la Bisbal d’Empordà, s'han arrestat sis persones, d'entre 28 i 62 anys, veïns de Corçà i de la Bisbal, i tots amb antecedents policials.

Quatre dels quals tenen nacionalitat espanyola i els altres dos són marroquins. De resultes de l'escorcoll, s'ha aconseguit desmantellar la plantació de marihuana, que es trobava en un estat molt avançat de creixement. Les plantes estava amagades en diverses estances de l'habitatge i en alguna de les naus annexes. També s'han trobat fertilitzants, focus i els estris necessaris per al cultiu i posterior distribució de la substància estupefaent.

La investigació policial continua oberta. Els detinguts són un home de 29 anys, espanyol i veí de Corçà; una dona de 48 anys, espanyola i veïna de la Bisbal; un home de 31 anys, espanyol i veí de Corçà; un home de 62 anys, espanyol i veí de la Bisbal; un home de 28 anys, marroquí i veí de la Bisbal; i un home de 38 anys, marroquí i veí de la Bisbal.