Arriba el tron dels Set Regnes de 'Joc de Trons' a Girona

Serà possible fotografiar-se amb ell des de diluns fins dimarts

El tron dels Set Regnes de la sèrie 'Joc de Trons' ja ha arribat a Girona. Aquest estarà situat el proper dilluns al Teatre Municipal on s'hi habilitarà un photocall per a totes aquelles persones que es vulguin fotografiar asseguts en el popular símbol de la sèrie d'HBO.

Aquesta és una de les activitats que s'han programat al voltant de l’estrena del capítol de la sisena temporada i que es faran entorn el Teatre Municipal. A les sis de la tarda s’ha previst projectar el documental ‘Taller Canal+’ sobre la cinquena temporada de la sèrie, a les vuit hi haurà el primer passi de l’episodi i, un cop finalitzat, es passarà el documental ‘Juego de Tronos T6. Viaje a España’ en el qual es podran veure les diferents localitzacions que s’han utilitzat en aquesta sisena temporada, entre elles Girona.

Posteriorment, hi haurà el segon passi del capítol i seguidament el documental. El capítol en si s’estrenarà mundialment a través de HBO a les quatre de la matinada del proper dilluns 25 d’abril.

A part, durant tota la setmana el consistori es decorarà amb elements d’aquesta popular sèrie deixant a la planta baixa del Teatre Municipal de Girona el tron que dóna nom a la producció televisiva.