Territori millorarà la connexió directa amb bus entre Camprodon i Olot a partir del 2 de maig

En total, hi haurà vuit trajectes diaris sense transbordaments

El departament de Territori i Sostenibilitat millorarà, a partir del 2 de maig, la comunicació directa amb autobús entre Camprodon (Ripollès) i Olot (Garrotxa), sense transbordaments, amb sis trajectes nous al dia, que s'afegeixen als dos que hi ha actualment.

Aquests serveis es coordinaran amb el bus exprés entre Olot i Girona. D'aquesta manera, hi haurà tres expedicions d'anada i tres de tornada de Setcases a Camprodon per Llanars i Vilallonga de Ter de dilluns a divendres els dies laborables al llarg de tot l'any; tres expedicions d'anada i tres de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós de dimarts a divendres els dies feiners tot l'any; dues expedicions d'anada i dues de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós els dilluns laborables de tot l'any, i una expedició d'anada i una de tornada els diumenges i festius, de Setcases a Olot per Camprodon i pel túnel de Collabós.

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha exposat aquestes millores en una trobada amb l'alcalde de Camprodon, Xavier Sala, aquest dimecres a Barcelona. També hi ha assistit el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.