S'esgoten en tres minuts les entrades per a la segona sessió de l'estrena de 'Joc de Trons'

El primer capítol de la nova temporada es veurà al Teatre Municipal el 25 d'abril

L'expectació per poder veure el primer capítol de la nova temporada de 'Joc de Trons' està desbordant les previsions. Dijous passat es van començar a distribuir les entrades per a l'estrena però el sistema de venda d'entrades es va col·lapsar i només es van poder fer tràmits presencialment. Això va fer que es formessin grans cues a les taquilles del Teatre Municipal de Girona.

Per evitar que la gent que feia cua marxés sense entrada, des de l'ajuntament es van dedicar a prendre les dades un a un i els van prometre que, un cop el sistema es restablís, podrien recollir els seus tiquets. Davant l'elevada demanda, el mateix dia l'ajuntament ja anunciava una segona sessió, aquella mateixa nit del 25 d'abril.

Avui a la una de la tarda es tornava a posar en marxa el web per poder aconseguir les entrades. En total, avui se n'han distribuït 189 i només en tres minuts ja estaven esgotades. S'han arribat a registrar pics amb més de 600 persones connectades alhora per poder aconseguir un passi per a l'estrena.

De les 1.140 entrades que s'han distribuït per a les dues sessions, un 74,1% són per al públic i la resta per a compromisos de patrocinadors i protocol.