La 6a Trailwalker d’Intermón Oxfam bat rècords de participants i recaptació

418 equips han participat en el recorregut de 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols

La 6a cursa solidària Trailwalker d’Intermón Oxfam ha batut tots els rècords de participants i recaptació. Enguany, des d’Olot han sortit un total de 418 equips, una seixantena més que l'any passat (2.500 corredors) i ja s’han recopilat més de 880.000 euros per la lluita contra la pobresa i el dret a l’aigua.

Els participants hauran de travessar les comarques gironines, recorrent uns 100 quilòmetres fins a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), en menys de 32 hores. Enguany, per primer cop en la història de la marxa, l’organització va haver de tancar el nombre d’inscripcions en arribar al màxim permès dos mesos abans de l'esdeveniment.

Els equips estan formats per quatre corredors i dos persones més que els assisteixen en cotxe per ajudar-los amb tot el que necessitin. Gran part dels equips porten mesos entrenant i preparant-se per aquest desafiament solidari i esportiu. A més, tots els equips han hagut de recopilar un mínim de diners en donatius per poder inscriure’s a la cursa.

La xifra de diners recopilats no es tancarà fins el proper 11 i 12 de juny quan es farà la ‘Trailwalker’ a Madrid. En total, s’espera superar el milió d’euros entre les dues curses. Unes aportacions econòmiques que Intermón Oxfam destinarà als més de 400 projectes que té en marxa per pal·liar la pobresa arreu del món i en defensa del dret d’accés a l’aigua. Aquesta festa esportiva és el repte esportiu i solidari per equips que mes diners recopila de tot Espanya.