Dos detinguts per amagar droga en una botiga de roba i una barberia

Una tercera persona fou detinguda per vendre droga a Figueres

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 d’abril, a La Jonquera, tres persones d’entre 35 i 48 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Roses i Figueres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Davant la sospita que en dos establiments de la Jonquera s’hi podria estar venent droga, la tarda del 8 d’abril, els Mossos amb la col·laboració de la Policia Local de la Jonquera i del Cos Nacional de Policia, van dur a terme dues inspeccions administratives simultànies, en el marc de la Llei Orgànica de Protecció de Seguretat Ciutadana 4/2015.
 
De resultes de les inspeccions als dos locals comercials -una barberia i una botiga de roba-, es va localitzar amagats entre gerros, fluorescents, armaris i un escalfador d’aigua, 107 grams de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna, heroïna i haixix, així com una bàscula de precisió i 120 euros en bitllets fraccionats.
 
Els mossos van detenir els dos propietaris i un treballador d’aquests locals, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Les inspeccions van comptar amb la participació de la Unitat Canina de la Policia Nacional de la Jonquera, per tal de rastrejar i descobrir els amagatalls.
 
Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar el dia 9 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 
El 9 d’abril, en una altra actuació policial, mossos de la comissaria de Figueres van detenir un home de 24 anys, de nacionalitat guineana i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els policies van veure com venia cocaïna i heroïna a diverses persones en un carrer de la població. El van detenir i li van comissar prop de 7 grams de substàncies estupefaents.
 
Els detingut, amb antecedents, va passar el dia 10 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.