L’Espai Gironès, escenari d’una original trobada de Sopa de Cabra amb fans del grup

Gerard Quintana i Josep Thió han estat els protagonistes de la iniciativa

L’Espai Gironès ha estat l’escenari d’una original trobada del cantant de Sopa de Cabra Gerard Quintana i el guitarrista Josep Thió, amb 10 fans del grup, que han estat seleccionats per mitjà d’un concurs de cinc preguntes difoses per mitjà de les xarxes socials del centre comercial. En aquest concurs hi ha participat unes 300 persones. Aquesta iniciativa, que s’ha dut a terme en el marc del festival Strenes, és molt innovadora. És la primera vegada que Sopa de Cabra porta a terme una trobada exclusiva d’aquestes característiques. Quintana i Thió van destacar que “una proximitat com aquesta et permet rebre directament les respostes dels teus fans i saber com les cançons han ocupat un espai en la seva vida”.

La responsable de Màrqueting de l’Espai Gironès, Cristina Plana, va explicar que és la primera vegada que es porta a terme una acció com aquesta al centre comercial. “Espai Gironès col·labora amb Strenes des de la primera edició i aquest any s’ha optat per aquesta iniciativa innovadora, que ha tingut un gran ressò”, va explicar Plana.

Els deu participants van manifestar el seu gran entusiasme per poder compartir més d’una hora de conversa i de cançons amb els dos integrants del grup.  El Meet & Greet ha estat un èxit i l’Espai Gironès no descarta dur a terme més iniciatives d’aquestes característiques.

El centre comercial porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. La trobada amb Sopa de Cabra forma part d’aquesta filosofia.

Sopa de Cabra actua el dia 22 d’abril a l’Auditori de Girona dins el festival Strenes, amb les entrades ja exhaurides.