Un mosso mata a la dona d'un tret i se suïcida a Sant Feliu del Llobregat

En el moment dels fets hi havia dos menors a l'habitatge

Un agent dels Mossos d'Esquadra ha mort una dona a primera hora del matí en un habitatge del carrer Joan Maragall de Sant Feliu de Llobregat i posteriorment s'ha tret la vida amb la mateixa arma de foc amb la que presumptament hauria comès el crim.

Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de vuit del matí i durant el succés hi havia a l'habitatge dues nenes menors d'edat, una de les quals era filla de la dona morta.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha decretat un dia de dol oficial i ha convocat una concentració de rebuig a la violència de gènere per a la una del migdia. De la mateixa manera s'ha convocat un ple extraordinari a les vuit del vespre per condemnar els fets i de suport a les famílies. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra investiguen ara els fets.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets. Per la seva banda, el jutjat d'Instrucció número 6 de Sant Feliu de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha obert una causa per aquest cas que tot apunta és de violència de gènere. Un cop finalitzades les tasques pròpies dels aixecaments dels cossos, la causa serà remesa al Jutjat de Violència de Sant Feliu.

Pel que fa l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha decretat dos dies de dol per la mort de la dona, concretament per a aquest dijous i demà divendres, de manera que s'han suspès totes les activitats previstes per a aquests dos dies. Per a la una del migdia, a més, s'ha convocat una concentració silenciosa a la Plaça de la Vila i es llegirà un manifest. De cara al vespre, a les vuit, el consistori celebrarà un ple extraordinari per condemnar els fets i expressar el seu suport a les famílies de les víctimes.