El figuerenc Mateo Amieva coprotagonitzarà un nou espectacle amb Chris Angel a Las Vegas

"Mindfreak Live" s'estrenarà el proper 11 de maig

L'actor figuerenc Mateo Amieva s'acomiadarà aquest diumenge 17 d'abril de l'espectacle "Believe" després d'estar set anys damunt l'escenari de l'Hotel Luxor a Las Vegas acompanyat per Chris Angel i el Cirque du Soleil.

"Believe" acaba per a donar pas al nou espectacle que porta per nom "Mindfreak Live" que s'estrenarà l'11 de maig al mateix hotel i on Amieva formarà part repartiment i seguirà com a coprotagonista al costat d'Angel. "Mindreak Live" es basa en el popular programa televisiu de màgia que porta el mateix títol i que s'ha emès a 90 països amb una audiència total de més de 100 milions d'espectadors repartits en 100 capítols i sis temporades. Els clips de vídeo a Internet s'han visualitzat més de 300 milions de vegades a YouTube fent de Chris Angel el mag més vist en la història a la xarxa.

L'espectacle "Believe" que es posa punt i final diumenge va rebre el reconeixement de "Millor espectacle de màgia a Las Vegas" els anys 2013 i 2014 segons la revista InVegas i una qualificació d'"excel·lent" segons The Las Vegas Sun.

"Mindfreak Live serà un espectacle de màgia però aquesta vegada modernitzat i que trencarà motlles amb qualsevol altre que s'hagi pogut veure fins a data d'avui", explica Ameiva en declaracions a aquest diari. Més concretament, el nou espectacle tindrà una durada de 90 minuts i comptarà amb música en directe, il·luminació de darrera generació, efectes especials, pirotècnia, il·lusions en 3D, làsers i levitacions.