L’Espai Gironès acollirà el sisè Màster d’Esgrima de Catalunya d’espasa masculina

L'acte tindrà lloc aquest dissabte

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A,  es convertirà el proper dissabte 16 d’abril en un dels punts de referència de l’esport a la demarcació. El Centre Comercial acollirà a la planta baixa de les seves instal·lacions una nova edició  del Màster d’Esgrima de Catalunya d’espasa masculina organitzat per la Federació Catalana d’Esgrima i el club gironí Sala d’Armes de l’Onyar.  L’Espai Gironès, que aposta per les col·laboracions d’àmbit local per a petits i grans, ha previst una jornada plena d’activitats amb la voluntat de donar a conèixer aquesta disciplina olímpica i promoure la seva pràctica.

Al llarg del matí i del migdia, a la zona habilitada per a la competició, es faran diverses demostracions d’espasa olímpica masculina que estaran amenitzades amb tallers d’iniciació a l’esgrima per al públic assistent que seran gratuïts.

A la tarda, a partir de les 16h, es disputarà el Màster 2016 que reunirà els millors tiradors d’elit catalans. Un cop acabada la competició es lliuraran els trofeus.

És la sisena edició d’un esdeveniment d’aquestes característiques que s’organitza a l’Espai Gironès i  ,com en les edicions anteriors, s’espera una gran afluència de públic donada la categoria dels competidors i les expectatives de passar una divertida jornada en família coneixent un interessant esport que cada vegada rep més adeptes.