Mobilització a Calella contra la construcció d'un xalet

Més d’una cinquantena de persones s'han concentrat a la cala El Golfet

Més d’unes 50 persones han participat aquest dissabte en una mobilització reivindicativa - impulsada per l’associació Salvem el Golfet- en contra de la construcció d’un xalet d’uns 700 metres quadrats a primera línia de mar, damunt el penya-segat de la cala El Golfet de Calella de Palafrugell, al Baix Empordà.

En primer lloc, els manifestants han portat a terme una xerrada informativa on han explicat els motius que els porten a denunciar i qualificar aquesta construcció com un “atemptat paisatgístic” a la Costa Brava.

Posteriorment, carregats amb pancartes, s’han desplaçat fins a la cala passant pel camí de ronda. La portaveu de l’entitat, Margarita Riera, assenyala que la trobada ha servit per unir tots els veïns i estiuejants en contra de l’obra, fer un pas endavant i han decidit constituir-se com a entitat abans de finalitzar el mes de maig.

A més, també han explicat que no descarten portar el cas davant la justícia. “Estem plantejant-nos la possibilitat d’anar més enllà i presentar-ho per la via judicial”, ha insistit.