Presó per l'atracador d'una gasolinera d'Ullà

L'home es va emportar 290 euros de la caixa

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 29 de març un home, de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gualta (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
 
Els fets es remunten al passat 20 de març, al voltant de les tres de la tarda, quan es va produir un robatori amb intimidació en una benzinera de la població d’Ullà (Baix Empordà).
 
Un home va amenaçar amb un martell l’empleat de la benzinera i li va exigir que li donés la recaptació de la caixa enregistradora. El treballador, atemorit per l’estat d’agressivitat de l’atracador, li va donar 290 euros de la caixa.
 
Els mossos van iniciar una investigació per identificar qui era el lladre. Les indagacions van concloure el passat dia 29 amb la localització i detenció, a la localitat de Gualta, del presumpte autor de l’atracament.
 
El detingut, amb nombrosos antecedents per robatoris amb violència, va passar el dia 31 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de la Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.