Quatre detinguts per intentar sostreure un rellotge de luxe mitjançant enganys sexuals

La policia demana parar atenció per evitar distraccions provocades per estranys

El passat 29 de març, pels volts de la una del migdia, agents de paisà de la comissaria de La Bisbal que es trobaven a Palamós fent tasques de seguretat ciutadana van identificar dues dones amb actitud sospitosa que pujaven precipitadament dins un turisme ocupat per dos homes El vehicle es va aturar al carrer Santa Marta.

Quan els agents es van apropar per tal d’identificar-los, una de les dones va baixar del cotxe i va marxar en direcció contrària. Els Mossos van interceptar el vehicle i tots els seus ocupants, els van identificar i escorcollar. Del registre, van intervenir un telèfon mòbil de dubtosa procedència. Durant l’actuació policial, els agents van saber que un ciutadà havia alertat que unes dones li havien intentat treure un rellotge d’alta gamma valorat en 4.000 euros.

La víctima va donar la descripció de les dues joves que se li van apropar al carrer Santa Marta fent-li tocaments i oferint-li serveis sexuals. L’home, que va notar que li volien treure el rellotge, va poder-les foragitar. Els agents van constatar que les persones que estaven identificant eren les mateixes que havien intentat sostreure el rellotge i van procedir a detenir els quatre ocupants del cotxe com a presumptes autors d’un delicte de furt en grau de temptativa.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 30 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La policia catalana aconsella parar atenció per evitar distraccions provocades per estranys que poden acostar-se amb la intenció de robar, mitjançant tot tipus d’argúcies com ara l’oferiment de proposicions sexuals, demanant informació o signatures, tacant-nos amb líquids i volent-nos netejar, donant-nos un cop o empenta per l’esquena o bé llençant monedes al terra, entre d'altres.