Wanty ofereix noves maneres de conèixer persones amb interessos en comú

L'app ha estat ideada i dissenyada a Girona

Nou canvi en la manera de com la gent es coneix a través d’Internet. L'aplicació per mòbils anomenada “Wanty”, nascuda a Girona, ha fet pública una nova versió on gràcies a ella, la gent pot fer nous contactes a través d’interessos en comú com anar al cinema, prendre un cafè, fer esport, anar a sopar, sortir de festa o anar a la universitat.

El nou funcionament és senzill: l'usuari es descarrega l'aplicació de forma gratuïta de la botiga d'aplicacions del seu mòbil cercant "Wanty" i selecciona les seves preferències, és a dir, si la vol per fer noves amistats, lligar o contactes professionals. Seguidament apareixen els diferents interessos que s'ofereixen des de l’app i l'usuari escull el que li ve de gust fer perquè li vagin apareixent persones que volen fer el mateix que ell. Llavors ha de seleccionar anònimament si vol o no conèixer persona a persona prement el "tick" o la "creu" mostrats en pantalla.

Només si dues persones s'accepten mútuament, l’app ho notifica i els hi proposa una “experiència” que inclou un lloc per trobar-se amb una promoció com entrades amb descompte pel cinema, snack gratis amb el cafè o una activitat esportiva dirigida a l’aire lliure, entre altres.

Amb aquesta nova versió han aconseguit que es multipliquin per quatre la quantitat de nous contactes que es produeixen respecte la versió anterior, de 100 a 400 contactes al dia aproximadament. És la seva darrera aposta per arribar el seu objectiu: augmentar el seu nombre d’usuaris (actualment en tenen 22.000) i aconseguir finançament per expandir l’app per la resta d’Espanya i part d’Europa.

Els seus fundadors, quatre joves emprenedors de Girona, van ser una de les cinc empreses gironines seleccionades per presentar la seva empresa al passat Mobile World Congress de Barcelona.