'L’alcalde a la teva mà, una app per comunicar-se directament amb el batlle de Palafrugell

Els veïns i usuaris podran fer un cafè amb en Juli Fernández o comptar amb la seva presència en reunions de propietaris o trobades

‘L’alcalde a la teva mà’. Aquest és el nom de la nova aplicació mòbil innovadora que permet que els veïns de Palafrugell i usuaris interactuïn directament amb el seu alcalde, Juli Fernández. L’objectiu d’aquest nou sistema és apropar el consistori i la política municipal a la ciutadania i visualitzar més la tasca que realitzen els treballadors de l’ajuntament. Es tracta d’una aplicació intuïtiva amb una navegació ràpida i amb un disseny accessible i sobri.

Un cop descarregada la nova aplicació els usuaris podran trobar-se amb l’alcalde fent un cafè, conèixer el funcionament del consistori de la mà del batlle o comptar amb la seva presència en les reunions de les comunitats de propietaris o durant les trobades de les diferents associacions. Cada una de les icones que apareixen van associades amb un formulari i una explicació sobre el servei.

“Oferim aquesta eina per mostrar una nova manera de fer política, sent més propers als ciutadans i obrint les portes de l’Ajuntament com a mostra de màxima transparència”, ha resumit el batlle. Segons Fernández, “els alcaldes no ens podem allunyar de la proximitat als nostres ciutadans i hem d’estar atents a oferir possibilitat modernes i tecnologies per fer-ho possible”. Aquesta nova aplicació es troba dins del servei ‘Palafrugell al mòbil’ que s’anirà ampliant de cara al futur oferint una selecció actualitzada de fonts d’informació, notícies i elements de servei centrats en el municipi. L’aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa ‘Mostrarium’, una star-up catalana ubicada al TecnoCampus de Mataró i que està centrada en el desenvolupament d’SmartCities des de l’òptica de la tecnologia mòbil.