Girona desvetllarà demà la seva 'Damisel·la' i el seu 'Cavaller'

La sala Platea acull la nova edició del certamen "Dama Caballero" d'Espanya

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, demà es tornarà a celebrar la gala final per triar el noi i la noia que representin a la província de Girona en el certamen nacional “Dama Caballero 2016” d’Espanya. L'acte tindrà lloc a partir de les 10 de la nit a la sala Platea.
 
L’elecció tindrà lloc a partir de les tres desfilades que hauran de realitzar els candidats, una amb roba casual, l’altra amb roba de bany i la tercera amb look de nit. L’acte, així com en ocasions anteriors, està organitzat per l’agència i escola de models Trendy Models.

Les candidates a Dama de Girona són Conxita Baldeh, Jennifer Rodríguez, Carolina Vico, Elisabet Cassany, Paula Nayara Rodríguez, Verónica Carvajal, Joe Diao, Victoria Kyol, Alba Sánchez i María Pascual.

Els candidats a Caballero de Girona d’aquesta edició són Jordi Mir, Ruben Trilla, Angel Lozano, Adrián Martínez, Joan Martínez, Efraïm Batallé, Manu Alcántara i Nico Torres.

Les bandes que s’atorgaran seran les de votació popular, votada a través dels “m’agrada” de Facebook, fotogènia, elegància, guanyador i 1r i 2n finalistes.

La perruqueria serà a càrrec de Castelló Estilistes, el maquillatge de Airmakeup i la fotografia de 7S.

Els patrocinadors de l’esdeveniment són Verónica López, Cerveseria Restaurant El Doll, Càtering Vilanova, Scandinavia Wellness Bioclinic, Clínica Dental Implantdent, Alma, Nou Platea, Flors Jumel, AraGirona.cat, GiDona, Montibello, Auto-Sport 4x4 i Outlet Cars.

“Dama y Caballero” és actualment el concurs de bellesa número 1 a l’Estat espanyol i compta amb una trajectòria de deu anys d’experiència. L’objectiu del certamen és donar a conèixer joves models i que aquests l’utilitzin com a trampolí en les seves aspiracions professionals.