Tres detinguts per intentar robar en una casa de Vilablareix

Tenen entre 33 i 46 anys, de nacionalitat sueca, eslovena i croata

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 24 de març tres homes, d’entre 33 i 46 anys, de nacionalitat sueca, eslovena i croata, un d’ells amb domicili a Barcelona i els altres sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. A un d’ells també per un delicte de falsificació de document públic.
 
Els fets van passar pels volts de les deu de la nit del 24 de març a Vilablareix (Gironès).
 
Una patrulla de mossos, que realitzava tasques de seguretat ciutadana, va veure un home que saltava la tanca perimetral de dos metres d’alçada d’una casa de la població. Al costat hi havia un altre home que estava vigilant amb un gos.
 
En detectar la presència policial, els lladres van sortir corrents en direcció a un camí secundari on hi havia un vehicle esperant amb un conductor.
 
Els mossos van interceptar els sospitosos i els van identificar. De resultes de l’escorcoll del vehicle van localitzar guants, tornavisos de grans dimensions, una lot i un inhibidor d’alarmes.
 
La policia va detenir els tres homes per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori. A més, es va comprovar que un d’ells tenia un document d’identitat fals i li constava una altra identitat.
 
Els detinguts, amb antecedents, va passar el dia 26 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.